Lika nekretnine

Još pet dana i istječe rok!

Objavljeno: 10.01.2020

KORENICA – Turistička zajednica općine Plitvička Jezera objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora temeljem Programa potpora projektima razvoja i unapređenja turizma u Općini Plitvička Jezera.

Predmet Javnog poziva je dodjela potpora iz Programa rada Turističke zajednice općine Plitvička Jezera za 2020. godinu za sufinanciranje projekata razvoja i unapređenja turizma u Općini Plitvička Jezera.

Javni poziv odnosi se na projekte i manifestacije koji započinju i završavaju u 2020. godini.

Visina osiguranih sredstava iznosi 100 000 kuna.

Predmet sufinanciranja su razvoj i unapređenje dodatnih sadržaja sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu; športsko rekreativni, konjički, lovni i ribolovni, aktivni i pustolovni, ciklo-turistički, kreativno-edukativni sadržaji, sadržaji vezani za etno zbirke i tradicijske zanate, tematski i zabavni parkovi; ciklo-turizam (uređenje bike odmorišta, alat i oprema za rad); uređenje i opremanje novih zabavnih, adrenalinskih i tematskih parkova; izrada promotivnih brošura o ključnom turističkom proizvodu destinacije (biciklizam, aktivni odmor); podizanje kvalitete informacija za posjetitelje (informativne ploče i sl.); izrada ili redizajn internetskih stranica programa/projekta, promotivne aktivnosti vezane uz ponudu dodatnih sadržaja; manifestacije i događanja koja imaju za cilj obogaćivanje turističke ponude, stvaranju prepoznatljivog imidža općine (zabavne, kulturne, sportske, tradicijske – etno).

Za potproru se mogu javiti trgovačka društva, obrti, zadruge, OPG-i, udruge, turističke agencije, javne ustanove sa sjedištem u općini Plitvička Jezera.

Javni poziv je otvoren do 12. siječnja 2020. godine, a rok leti, leti …

M.K.

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr