Lika nekretnine

Lucy's boys osvojili zimski malonogometni turnir u Gospiću

Objavljeno: 13.01.2020

GOSPIĆ - Dana 11.siječnja  u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću pred oko 600 gledatelja momčad Lucy's boysa ispred favorizirane momčadi MNK Tin Zadar sasvim zasluženo osvojila je zimski malonogometni turnir na domaćem parketu.

Najbolji igrač turnira Lucijan Tomac (Lucy's boys) vodio je svoju momčad kroz cijeli turnir do naslova u Gospiću. U samoj finalnoj utakmici posebno moramo naglasiti vratara momčadi Lucy's boysa Danijela Divkovića. Kroz cijeli turnir, a posebno u finalnoj utakmici zaslužio je epitet najboljeg vratara. 

Pobjednička momčad Lucy's boysa u završnici turnira napravila je fantastičan potez kada su za ekipu zaigrali Mate Bugarija i Ivan Žmire. Najbolji strijelac turnira je Deni Kolega 12 zgoditaka (MNK Tin), 
Sve drugo nema smisla pisati i govoriti osim čestitke pobjednicima, kao i momčadi MNK TIN, a i svim sudionicima turnira - ističe Igor Šuper.

Nadamo se ako Bog da, da se vidimo i na idućem turniru zasigurno još brojnijem i kvalitetnijem.
Hvala Vam svima na tribinama i na parketu Gradske sportske dvorane u Gospiću što ste bili sudionici jednog velikog i lijepog sportskog događanja u našem gradu.
Turnir je imao i predznak HUMANITARNI, a o tome ćemo izvjestiti naknadno.

Igor Šuper / ZMNTGS

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr