Lika nekretnine

Danas počela edukacija Poduzetništvo je IN

Objavljeno: 21.01.2020

OTOČAC - Danas je u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Otočac u tijeku prvi dan edukacije Poduzetništvo je IN - škola poduzetništva za žene. Ove edukacije zajednički organiziraju Međunarodna mreža poslovnih žena i Županijska komora Otočac. Završni (drugi dan) konferencije bit će održan 28. siječnja.

Poduzetništvo je IN - škola poduzetništva za žene osmišljena je s ciljem pružanja novih znanja i vještina sadašnjim i budućim poduzetnicama u kreiranju vlastitog posla. Za očekivati je da će se neke žene odlučiti za poduzetnički pothvat, a cilj im je dati najnovije informacije svega onoga što je potrebno za tako veliki korak. Radionice su namijenjene i onima poduzetnicima i poduzetnicama koji žele proširiti postojeća znanja i nadograditi svoje vještine. Program edukacije nalazi se u pratećim dokumentima.

Predavačice Ivana Radić i Aleksandra Carvalho bave se poduzetništvom već duži niz godina, pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja svima koji se žele baviti poduzetništvom, a ujedno su i članice Međunarodne mreže žena za žene te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

Radionice su besplatne za sve polaznice, a na kraju edukacije se stječe diploma.

M.K.

 

 
Ponuda zimskih aranžmana s uključenom ulaznicom u Nacionalni park
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr