Lika nekretnine

Kuglački klub Velebit iz Otočca nadmoćno pobijedio goste iz Zadra

Objavljeno: 02.02.2020

OTOČAC - Kao što smo najavljivali Kuglački klub Velebit iz našeg grada ugostio je jučer na gradskoj kuglani kuglače  Kuglačkog kluba  Zadar iz istoimenog grada i nadmoćno pobjedio goste s 2:0. Ili kako se u rezultatu na poene kaže 6.5 : 1,5. U ekipi domaćina ovaj susret predstavljao je veliku zagonetku jer kuglači Zadra uvijek su bili tvrdi orah kako kod kuće tako i u gostima. Pored ostalog i pobjeda u ovom susretu puno bi značila za dalnji  razvoj na tablici jer gosti su zauzimali dva mjesta ispred ekipe Velebita, no sada kad je ovaj susret povoljno okončan u korist domaće ekipe Velebit je pretekao goste i zauzeo jako lijepo peto mjesto na tablici.

Ako pogledamo broj oborenih čunjeva lako je zaključiti da je ovo bio dan domaće ekipe. Gosti su srušili 3300. čunjeva, dok je ekipa Velebita s 140.oborenih čunjeva više ili ukupno s 3440.č.nadmoćno nadigrala goste.

Najbolji pojedinac u ovom susretu bio je ovaj put na sreću kao i u prošlom kolu Petar Zubčić iz ekipe Velebita dok je kod gostiju titula najboljeg pripala Luki Ukalović koji i usprkos poodmaklim godinama bilježi hvale vrijedne rezultate. Petar Zubčić 605.č. -  Luka Ukalović 580.č.

U slijedećem kolu ekipa Velebita gostuje u Bjelovaru, a pored tako vrućeg terena čeka ih i gostovanje u Osijeku. Korisno za napomenuti i ujedno i zahvaliti je dobroj posjeti i podršci brojne i glasne publike, tako da svaki susret predstavlja lijepotu ovoga u našem gradu najbrojnijem sportu.

Susret kao ovaj u kojem se očekuje jaka borba uspješno su vodili suci Dražen Netahli i Davor Matasić obojica A.stupnja uz podršku Dade Sladovića teh.asistenta .

Usput za napomenuti je i to da su kuglači Velebita 2. odigrali susret s kuglačima iz Delnica te pritom  zbilježili vrijednu pobjedu  rezultatom 6 : 2, a za istaknuti je da je najbolji i ujedno igrač susreta bio u ovom dvoboju Miroslav Kostelac zvani Pivac, ah bože a tko ga nezna?!

 

Tekst i slike:

Stjepan Brajković Murta

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr