Lika nekretnine

Kuglački klub "Velebit" Otočac odigrao utakmicu sezone

Objavljeno: 16.02.2020

OTOČAC - U 13.kolu natjecanja u prvoj Hrvatskoj kuglačkoj ligi kuglači Velebita iz našeg grada jučer su ugostili ekipu kk Šubićevac iz Šibenika te im nanijeli teški poraz od 7:1.

U susretu koji je pratio zavidan broj obožavatelja kuglačkog sporta,ekipa domaćina nastupila je u najjačem sastavu,a rezultat postignut u ovom dvoboju možemo ubrojiti među najbolje u ovoj takmičarskoj sezoni.

Rezultat od 3582.porušena čunja nadmašio je sva očekivanja, no oni koji malo bolje prate igru ekipe iz našeg grada znaju da je momčad u usponu.Imajući u vidu da u prvoj ligi nema slabih i jakih preostaje samo da se domaći Velebit priključi ovoj drugoj od nabrojenih skupina.

Rezultat susreta na kraju izgledao je ovako:KK Velebit 3582.č.,dok su gosti ekipe Šubićevac iz Šibenika porušili 3322.čunja ili 260.č.manje tako da je susret završio rezultatom 7:1.

Ako treba isticati najbolje među dobrima onda je to Dario Prađeno 614.č. kod domaćina te Josip Škorić s 601.č. u ekipi gostiju.

U 14-om kolu koje se igra 22.2. ekipa Velebita gostuje u Zagrebu točnije u Zaprešiću kod višestrukih prvaka države,razlika je znatna,no usput rečeno momčad Velebita  prije nekog vremena bila je jedina koja je tu ekipu pobijedila,no to je prošlost jer igrači Zaprešića raspolažu daleko većim sredstvima a time i većim izborom igrača.

U nastavku jučerašnjeg natjecanja vrijedno za napomenuti da je i ekipa Velebit 2.ugostila ekipu Stare Hiže,te susret uspješno privela rezultatom 6:2 kraju.

Domaći Velebit 2.porušio je 3287.č. dok je ekipa gostiju porušila 3152.čunja.

Najbolji kod domaće momčadi bio je ovog puta Damir Sladović, s prvoligaškim rezultatom od 572.č.,dok je kod gostujuće ekipe najbolji rezultat postigao Stjepan Badovinac s 555.č. Svaka pobjeda donosi radost,no nije izostalo ni žaljenje M.Kostelca Pivca kojem je titula najboljeg igrača susreta izmakla za dvatri čunja,no još se  natječe i kugla pa Miro sretno!

Na kraju spomenimo da je oba susreta vodila sudačka dvojka Dražen Netahli i Drago Pleša.

 

Tekst i snimak:

Stjepan Brajković Murta

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr