Lika nekretnine

U 15.kolu 1. kuglačke lige ekipa Velebita pretrpila poraz

Objavljeno: 02.03.2020

OTOČAC - U susretu 15.-og kola 1.Hrvatske kuglačke lige,ekipa prve momčadi kk Velebit iz našega grada ugostila je vrlo jaku ekipu Mertojak iz Splita.Iako ekipa gostiju iz Splita slovi za jednu od dvije najjače u državi,optimizam domaćina nije slabio jer igrati protiv jakog protivnika posebno je zadovoljstvo jer kako se veli ljutu travu na ljutu ranu.

Ipak što je susret odmicao,sve je više dolazio do izražaja signal snage i umijeća vrhunski kuglača a kojih u timu gostiju fala bogu ima mnogo.Prva postava domaće trojke hrabro se pokušala suprotstaviti gostima,no uzalud tako da su gosti poveli s 3:0.

Druga postava ekipe domaćina potisnuta razigranim gostima nije se dala zavarati i samo strpljenjem i umijećem nadigrala gostujuću trojku i rezultatom 2:1.Na kraju rezultat je izgledao ovako: KK Velebit 3453.čunja, KK Mertojak 3579.čunja. Najbolji pojedinac kod ekipe gostiju ujedno i igrač susreta bio je Nikola Muše,s 632.č.,dok je kod ekipe Velebita bio već više puta  spominjani Petar Zubčić s 599.čunja..

U sljedećem 16.kolu ekipa Velebita ide u goste u Osijek čija ekipa zauzima posljednje mjesto na tablici,no to nemora značiti da ih dočekuje laki susret,naprotiv.Susret su uspješno priveli kraju suci Davor Matasić i Drago Pleša uz neizostavnu asistenciju Dade Sladović.

Momčad kuglačkog kluba Velebit2.također je odigrala 17.kolo 2.B HKL,te ovom prilikom ugostila ekipu Uljanik iz Pule.Susret je završio pobjedom domaćina odnosno KK Velebit 2.rezultatom 7 : 1.

U čunjevima prikazano tobi bilo 3259 – 3105.č.Najbolji kod doće ekipe bio je ovog puta Damir Devčić s557.č. dok je kod gostiju to bio Ivan Jelenić s čunjem više tj;558.č.I Ovaj susret vodili su već  spomenuti suci Davor Matasić i Drago Pleša.

 

Tekst i snimak:

Stjepan Brajković Murta.

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr