Lika nekretnine

Krivotvorenje isprava

Objavljeno: 05.03.2020

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (4./5. ožujka) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela i četiri prometne nesreće.

Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjom Zagrepčankom zbog osnova sumnje da je počinila kaznena djela krivotvorenje isprave i ovjeravanje neistinitog sadržaja. Sumnjiči se da je 12. srpnja 2019. godine u Gospiću bez znanja i odobrenja 44-godišnje vlasnice sačinila ugovor o kupoprodaji motornog vozila i potpisala vlasnicu, a zatim je tim krivotvorenim ugovorom dovela u zabludu djelatnike jedne ustanove gdje je to vozilo prepisala na 45-godišnju Perušićanku. Protiv nje će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu. 

Policijski službenici Postaje granične policije Korenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim Otočaninom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave. On se sumnjiči se da je na neregistrirano priključno vozilo stavio nepripadajuću registarsku pločicu, koju je koristio na navedenom vozilu u prometu. Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu. 

3./4. ožujka 2020. godine u Otočcu je nepoznati počinitelj oštetio kvaku na ulaznim vratima stana u vlasništvu 74-godišnjakinje. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a odgodile su se na području Gospića, Otočca i Korenice.

PU ličko-senjska

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr