Lika nekretnine

Velika pobjeda K.K. Velebit u Osijeku

Objavljeno: 08.03.2020

Iako kuglačko natjecanje još traje ipak Kuglački klub Velebit iz Otočca pobjedom u gostima kod K.K. Osijek u Osijeku osigurao je mjesto u prvoj kuglačkoj ligi u narednoj sezoni.

U 16-om kolu kuglači Velebita odmjerili su snage na kuglani Pampas u Osijeku s domaćim klubom te rezultatom 3332 : 3371.čunja osigurali dva vrijedna boda tako da opstanak u prvoj državnoj ligi nije upitan.

Odluku pobjede donio je broj oborenih čunjeva jer kod rezultata 3:3 ekipa Velebita oborila je 39.čunjeva više od domaćina tako da je time osvojila dva poena te rezutatom 3 : 5 susret privela kraju. Najbolji pojedinac kod domaće ekipe bio je Liović Mario s 592.čunja.,dok je kod ekipe gostiju bio ovaj put Dubravko Mesić s 1. čunjem više odnosno 593.č.,a time i postao igrač susreta.

Teško je bilo očekivati laganu pobjedu jer kuglana u sportskom centru Pampas nije lagana a i ekipa Osijeka u susretima na domaćem terenu predstavlja neugodnog protivnika.

Nakon pobjede igrači Velebita okupili su se u obližnjem restoranu na Retfali te proslavljaju pobjedu uz zakusku i piće.

Ako se uzme u obzir  da se slavlje nastavilo pjesmom, teško je za povjerovati da ćese vratiti u Otočac prije nedjelje,a pobjedu posvećuju 8.ožujku Danu žena.

Preostaje nam da im zahvalimo na dobroj igri i poželimo puno uspjeha u daljnjem natjecanju u 1.HKL i da se ugodno osjećaju u sredini prvenstvene tablice.

 

Tekst i snimak:

Stjepan Brajković Murta.

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr