Lika nekretnine

Četiri, dva, jedan ...

Objavljeno: 20.04.2020

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (17. – 20. travnja) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su četiri kaznena djela, dvije prometne nesreće i jedno narušavanje javnog reda i mira.

Policijski službenici Policijske postaje Senj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Svetog Jurja zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela teške krađe i oštećenje tuđe stvari. Sumnjiči se da je od 17. ožujka do 16. travnja provalio u dvije kuće u Senju iz kojih je ukrao bicikle i razni alat u vlasništvu dvojice 42-godišnjaka. On je uhićen te je za vrijeme boravka u prostoriji za zadržavanje u Policijskoj postaji Senj oštetio inventar. Predan je pritvorskom nadzorniku PU primorsko-goranske, a protiv njega su podnijete kaznene prijave nadležnomu državnom odvjetništvu. U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga prostorija koje on koristi u kojoj je pronađeno 13 grama biljke cannabis, koja je uz potvrdu o oduzimanju predmeta od istog oduzeta, te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

Noću 16./17. travnja u Otočcu je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Otočcu, iz koje je ukrao za sada neutvrđenu količinu prehrambenih artikala, cigareta i novac. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca i Novalje.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je 15 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja. 

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je drskim ponašanjem na području Gospića, te će protiv počinitelja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu. 

PU ličko-senjska

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr