Lika nekretnine

Tri kaznena, jedna prometna, dva reda i mira

Objavljeno: 27.04.2020

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (24. – 27. travnja) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, jedna prometna nesreća, dva narušavanja javnog reda i mira te dragovoljna predaja minsko-eksplozivnih sredstava.

Nepoznati počinitelji su tijekom svibnja i lipnja 2019. godine u šumskom predjelu Brloške Dubrave, te tijekom lipnja i srpnja 2019. godine u šumskom predjelu Brinja, posjekli i ukrali više stabala bukve, graba i jele, u vlasništvu pravnih osoba sa sjedištem u Otočcu i Brinju.

U petak je u Otočcu nepoznati počinitelj oštetio oštrim predmetom blatobran i poklopac prtljažnika osobnog automobila u vlasništvu 20-godišnjeg Otočanina.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnomu državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana je jedna prometna nesreća u kojoj su lakše ozlijeđene dvije osobe, a dogodila se na području Senja.

Provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je 13 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 1 prekršaj vožnje prije stjecanja prava na upravljanje.

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su svađom i vikom na području Gospića, te će protiv počinitelja biti podnijet optužni prijedlozi nadležnom sudu.   

U subotu je dvoje građana u Senju dragovoljno predalo automatsku pušku, 214 komada raznog streljiva i tromblonski nastavak, što je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

PU ličko-senjska

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr