Lika nekretnine

Sve po jedno

Objavljeno: 12.05.2020

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (11./12. svibnja) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirani su po jedno kazneno djelo, prometna nesreća s materijalnom štetom i narušavanje javnog reda i mira.

Nepoznati je počinitelj 9./10. svibnja oštetio četiri reflektora koji obasjavaju crkvu Sv. Velikomučenika Georgija u Otočcu tako da je savio reflektore koji su se nalazili na nosačima, uslijed čega je došlo do pucanja osigurača i otvaranja reflektora, a čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od 8.000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja dostavlja se kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu, a policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Policijski službenici Postaje granične policije Korenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim Koreničaninom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe. Sumnjiči se da je od 13. do 15. travnja uz pomoć prikladnog alata i fizičke snage na pet teretnih vozila koji su bili parkirani u Korenici, nasilno otvorio poklopce na rezervoarima ukravši oko 300 litara goriva, čime je oštetio obrt sa sjedištem u Korenici. Protiv osumnjičenika nadležnomu državnom odvjetništvu dostavljena je kaznena prijava.  

Prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se u Gospiću.

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je vikom na području Gospića. Protiv počinitelja podnesen je optužni prijedlog nadležnom sudu.      

PU ličko-senjska

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr