Lika nekretnine

Online izložba Što je gdje i gdje je što na starim razglednicama Otočca

Objavljeno: 18.05.2020

OTOČAC - Povodom Međunarodnog dana muzeja Muzej Gacke danas otvara online izložbu „Što je gdje i gdje je što na starim razglednicama Otočca“. Izložba je trenutno otvorena i u samom muzeju, a cilj je ove izlože upoznati posjetitelje s gradom kakvog ne poznaju ili ih podsjetiti na neke zaboravljene kuće, zgrade i druge objekte koji su postojali ili još uvijek postoje u gradu Otočcu.

Muzej Gacke poziva svoje virtualne posjetitelje – prvenstveno lokalnu zajednicu – da se uključe u istraživanje grada i otkriju manje poznate i nepoznate priče o otočkim kućama, zgradama i drugim lokacijama. Poveznica za virtualnu izložbu objavljena je i na Facebook stranici Gackoga pučkog otvorenog učilišta Otočac, a priče će se skupljati do kraja ovog tjedna. Autori pet najzanimljivijih priča moći će u Muzeju Gacke preuzeti svoj primjerak knjige “Otočac na starim razglednicama”.

Izložba se može pregledati i preuzimanjem pdf dokumenta, a priče o gradu se mogu podijeliti putem Facebook stranice te putem e-maila muzej.gacke@gmail.com.

GPOU/M.K.

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr