Lika nekretnine

Kriminalitet tijekom proteklog vikenda

Objavljeno: 18.05.2020

GOSPIĆ - U subotu je oko 00,25 sati u Otočcu nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 79-godišnje Otočanke, iz koje nije ništa ukrao.
 
U subotu/nedjelju je tijekom noćnih sati nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Otočcu, vlasništvo pravnog subjekta sa sjedištem u Čoviću, iz kojega je ukrao alkoholna pića i novac.

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalistička istraživanje nad 52-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. Sumnjiči se da je od 25. siječnja do 1. veljače ove godine, u gospodarskoj jedinici Komarnica, posjekao i ukrao 42 stabla bukve, odnosno 10,17 m³, čime je oštetio pravnu osobu sa sjedištem u Vrhovinama. Protiv osumnjičenika nadležnomu državnom odvjetništvu dostavljena je kaznena prijava.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu U tom periodu utvrđeno je 25 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 15 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, po 4 prekršaja vožnje pod utjecajem droge, isteka važenja prometne dozvole i vožnje prije stjecanja prava na upravljanje te 1 prekršaj upravljanja tehnički neispravnim vozilom. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak u 19.50 sati u Vagancu, grad Gospić, kod 31-godišnjeg Hrvata (3,79 g/kg).

PU ličko-senjska

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr