Lika nekretnine

Korona samo privremeno zaustavila AK Arupium?

Objavljeno: 28.05.2020

OTOČAC -  E korona, korona, ime joj se utrlo - tako bi mogla glasiti neka (polu)kletva. Sve si ti poremetila – slijedio bi nastavak, - sve si ti pokvarila, dala bi se posljedica. Moglo bi se tako do unedogled, ali čemu? Popravka nema, što je bilo, bilo je.

A korona je mnogo toga zabranila, zaustavila, spriječila, onemogućila. Pa tako i scenske nastupe, odnosno teatarske nastupe. Prekinula je ona tako i u jeku najintenzivnijih proba Amatersko kazalište Arupium u Otočcu. Taman se ekipa uhodala, sve je prštalo od volje i htijenja, predstava je trebala biti na daskama krajem travnja i onda u ožujku prekini sve. Distanca, nema ničega.

I sada je teško ponovo otpočeti, teško je okupiti ljude, teško je krenuti ma ne baš ispočetka, ali treba se dosta vratiti unazad i vidjeti što učiniti sa započetim. Zato će voditeljica ovoga amaterskog kazališta Elizabeta Božičević pokušati krajem tjedna okupiti ekipu, sve zbrojiti i oduzeti i vidjeti kako dalje. Nadamo se da nije zavladala malodušnost. Možda nakon ovolike pauze je elan i volja pojačana, vidjet ćemo.

M. K.

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr