Lika nekretnine

Webinar HBOR-a o obrtnim sredstvima za ruralni razvoj

Objavljeno: 03.06.2020

OTOČAC - Webinar Hrvatske banke za obnovu i razvitak, na kojemu će biti riječi o kreditnoj liniji za obrtna sredstva ruralnog razvoja, bit će održan u utorak, 9. lipnja, u 10 sati.

Besplatni Webinar organiziraju Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac  i Županijska komora Karlovac i u suradnji s Područnim uredom Hrvatske banke za obnovu i razvitak za Liku, a predavačica će biti Draženka Draženović Kostelac, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Liku.

Korisnici kreditnog programa su: mikro, mali i srednji poduzetnici (OPG-i u sustavu PDV-a, šumoposjednici, obrti, trgovačka društva, zadruge, proizvođačke organizacije), čije poslovanje se odvija u okviru Mjera 4.1., 4.2. i 8.6. te mikro i mali poduzetnici koji razvijaju nepoljoprivrednu djelatnost u okviru Mjere 6.4. Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. – 2020. Kreditiranje je izravno.

Zainteresirani se mogu prijaviti do 8. lipnja u 12 sati na sljedećoj poveznici: PRIJAVA.

Webinar je besplatan i održat će se putem aplikacije Microsoft Teams, za koju će prijavljeni sudionici dobiti poveznicu dan prije održavanja – obavještavaju u HGK – Županijskoj komori Otočac.

M.K.

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr