Lika nekretnine

Prijave još danas za HBOR-ov webinar o obrtnim sredstvima za ruralni razvoj

Objavljeno: 08.06.2020

OTOČAC – Valja podsjetiti da je još danas do 12 sati otvorena mogućnost prijave za HBOR-ov webinar: Obrtna sredstva za ruralni razvoj. 

Webinar  Hrvatske banke za obnovu i razvitak, na kojemu će biti riječi o kreditnoj liniji za obrtna sredstva ruralnog razvoja, održat će se  u utorak, 9. lipnja, u 10 sati.

Besplatni  Webinar  organiziraju HGK – ŽK Otočac i ŽK Karlovac u suradnji s Područnim uredom Hrvatske banke za obnovu i razvitak za Liku, a predavačica je  Draženka Draženović Kostelac, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Liku.

Korisnici kreditnog programa su: Mikro, mali i srednji poduzetnici (OPG-i u sustavu PDV-a, šumoposjednici, obrti, trgovačka društva, zadruge, proizvođačke organizacije), čije poslovanje se odvija u okviru Mjera 4.1., 4.2. i 8.6. te mikro i mali poduzetnici koji razvijaju nepoljoprivrednu djelatnost u okviru Mjere 6.4. Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. – 2020.

Webinar je besplatan i održat će se putem aplikacije Microsoft Teams, za koju će prijavljeni dobiti poveznicu dan prije održavanja. Ako tko nema navedenu aplikaciju već instaliranu na svom računalu ili mobilnom uređaju, može se preuzeti na linku Microsoft Teams – PREUZIMANJE APP.

M.K.  

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr