Lika nekretnine

Kuglački klub Velebit iz Otočca potukao K.K. Željezničar iz Čakovca

Objavljeno: 15.06.2020

OTOČAC - Protekli vikend na stazama gradske kuglane u našem gradu nastavljeno je kuglačko natjecanje a nakon duže stanke slobodno se može najaviti povratak sportskih natjecanja u naš grad.

U 17.kolu 1.HKL domaći Velebit ugostio je  kuglače kuglačkog kluba Željezničar iz Čakovca, te pritom nadmoćno porazio ne baš slabu ekipu iz Čakovca i to rezultatom 7 : 1.

Broj od 3477.oborenih čunjeva ukazuje na činjenicu da virus korone nije ostavio traga na sportski uspjeh ekipe Velebita. Pauza od tri mjeseca neigranja mogla je lako poremetiti uspješnost ekipe,no to se na radost malobrojne publike nije ostvarilo.

Ujednačeni rezultati pojedinaca ukazuju da je očekivanje ispunjeno jer ovako visoki rezultat nije postignut samo tako iako ishod ovog susreta nije bitno utjecao na poredak, zalaganje a i rezultat nije izostao.

Domaćin je nastupio u standardnom sastavu, no najbolji u ovom susretu bio je ovaj put Dario Prađeno s 609.oborenih čunjeva,a kod ekipe gostiju titula najboljeg pojedinca pripala je Predragu Turk ujedno i igraču susreta s 613.č.

Konačni rezultat susreta  je 3477- 3400.čunjeva ili 7 -1 u poenima što je domaćinu donijelo 2.boda i učvrstio ga još bolje u sredini tablice, a gostovanje u Zagrebu u zadnjem kolu biti će samo formalnost ili zaključenje sezone.

Susret su uspješno priveli kraju suci Zdravko Cegur A i Drago Pleša B licence,naravno kao i dosada uz asistenciju neizostavnog Dade Sladovića.

Na kraju preostaje nam samo da im zaželimo da uspješno i u narednoj sezoni pronose ime našeg grada u 1.Hrvatskoj kuglačkoj ligi a oni će ta očekivanja nadam se i ispuniti.

Stjepan Brajković - Murta 

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr