Lika nekretnine

Fašizam u Srbiji

Objavljeno: 23.07.2020

Mario Jurčević, lijevi bek Olimpije kojemu će za nekoliko dana s ljubljanskim klubom isteći ugovor, po svemu sudeći karijeru neće nastaviti u Crvenoj zvezdi jer mu je otac Hrvat, prenosi Večernji list.

Portal Informer prenosi da su Delije zaprijetile bojkotom ako stigne u Beograd, što je čelnike kluba natjeralo na povlačenje:

– Delije ne vode klub, ali njihovo mišljenje je vrlo važno. Kada je riječ o angažmanu hrvatskih nogometaša ili onih koji su nekoć igrali u Partizanu, njihov stav je jasan – to ne dolazi u obzir.

Navijači nisu promijenili mišljenje čak ni kada im je trener Dejan Stanković kazao da je Jurčeviću majka Srpkinja. Rečeno mu je da igrač s takvim imenom i prezimenom ne može igrati za Zvezdu – otkrio je Informeru neimenovani sugovornik te dodao:

– Zvezda je i u ljeto 2018. godine razmatrala dovođenje Brazilca Sammira, međutim, čim su navijači Zvezde to doznali, trenutačno su zaustavili pregovore. I tu nije bilo rasprave. Da nije igrao za hrvatsku reprezentaciju, ne bi bili tako izričiti – kazao je isti sugovornik.

Mariju Jurčeviću majka je Srpkinja zbog čega je mogao dobiti i tamošnju putovnicu. Inače ima slovensko državljanstvo te nikada nije nastupao za hrvatske klubove.

Priznajem.hr

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr