Lika nekretnine

2. the coklje fest Otočac 2020. – VIRTUALNO!

Objavljeno: 31.07.2020

OTOČAC - Kako održati 2. the coklje fest na trgu u Otočcu poštujući sva „korona pravila“ i jamčeći potpunu sigurnost svim posjetiteljima i izlagačima? Vrlo teško, kažu u Baštinici, ali nisu željeli odustati. Bilo bi šteta ne nastaviti započeto i dalje razvijati koncept potpore kreativcima i poduzetnicima u proizvodnji kako autohtonih originalnih suvenira, tako i onih modernih, dizajnerskih proizvoda, nadahnutih elementima tradicije i baštine. Zato su se organizatori ovog festivala odlučili potpuno prilagoditi okolnostima i iskušati nešto novo – napraviti virtualnu verziju festivala, odlučili su organizirati uživo 1. online festival – 2. the coklje fest Otočac 2020.

Pozvali su sve prošlogodišnje izlagače i neke nove da im se pridruže u virtualnom okruženju – na druženju uživo, ali svatko za svojim računalom. Odabrali su Zoom aplikaciju koja će poslužiti kao platforma za razmjenu ideja, iskustava i razmišljanja. Druženje je zakazano u subotu u 18 sati. Ta online varijantu festivala bit će javno prenošena.

U prvom dijelu programa udruga Baštinica i Poklon galerija Danijele Tonković ugostit će izlagače, a sudjelovanje je potvrdilo jedanaestero kreativaca i poduzetnika. U drugom dijelu festivala book cafe Paradiso predstavit će knjigu Svjetlosna godina svestrane Vukovarke Mare Majstorović, a ispričat će i priču o coklji Tonki – kažu u Baštinici.

M.K.

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr