Lika nekretnine

Besplatna radionica za učenje sviranja dangubice

Objavljeno: 01.08.2020

OTOČAC – I ove godine Gacko pučko otvoreno učilište organizira radionicu učenja sviranja dangubice. Petodnevna besplatna radionica bit će održana od 31. kolovoza do 4. rujna ove godine.

Radionica će biti pod vodstvom Darka Kranjčevića i Darka Čuvidića, a namijenjena je i početnicima i onima s već stečenim iskustvom u sviranju ovoga tradicionalnog glazbala.

Prijave za radionicu trajat će od 10. do 28. kolovoza, a svi zainteresirani mogu se prijaviti osobno u prostorijama Gackoga pučkog otvorenog učilišta svakim radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 053 771 143 ili na mail gacko.pucko.otvoreno.uciliste@gmail.com. Postupak prijave jednostavan je i podrazumijeva ostavljanje osnovnih podataka o polazniku (ime, prezime, kontakt).

Radionica će započeti u Gackomu pučkom otvorenom učilištu u Otočcu u ponedjeljak, 31. kolovoza u 17 sati. Prvog dana radionice će biti dogovoreni i ostali termini, u skladu s mogućnostima polaznika. Sudjelovanje za sve polaznike je besplatno, obavještavaju iz Gackoga pučkog otvorenog učilišta.

M.K.

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr