Lika nekretnine

Nevjerojatan pogled na najljepše livade na svijetu i najčistiju rijeku u Europi

Objavljeno: 06.08.2020

Udarni turistički vikend donio je osvježenje u rijeci Gacki. Iako sama rijeka zbog vode koja je izuzetno hladna nije idealno mjesto za kupanje, bila je idealno rješenje za bijeg od užarenog zagrebačkog asfalta i za aktivan odmor te kajakarenje kroz prekrasnu Gacku dolinu.

Ovo iskustvo mi je pružilo nevjerojatan pogled na najljepše livade na svijetu i najčistiju rijeku u Europi, a da je tako pokazuje i poznata narodna izreka koja kaže da 'Tko god jednom dođe na Gacku, uvijek će joj se vraćati'. I uistinu je tako.

Ovu rijeku i dolinu koja je njen dom jednostavno treba doživjeti jer je veliko bogatstvo koje dariva u samo jednom spuštanju i zaveslaju. Za vožnju kajakom ili kanuom vam ne treba iskustvo veslanja, samo malo dobre volje, par zaveslaja i eto vas!

Izuzetno mi je drago što sam posjetio ovaj kraj koji zasigurno zaslužuje biti rame uz rame puno poznatijim domaćim destinacijama zbog značajnog potencijala kojeg nudi za aktivan odmor u prirodi, planinama i rijekama, posebice za produženje turističke sezone, a i izvan nje.

Ova tajnovita i tiha rijeka te bajkovita dolina ugodno će vas iznenaditi, domaćini će vas lijepo ugostiti, a imat ćete priliku uživati u bogatstvu okusa i mirisa domaće kuhinje.

 

Putni Kofer

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr