Lika nekretnine

Kuglački klub Velebit pretrpio poraz u prvom kolu

Objavljeno: 13.09.2020

OTOČAC - Proteklog vikenda k.k.Velebit iz našeg grada započeo je natjecanje u sezoni 2020/2021 godine,te ugostio kuglače kuglačkog kluba Medveščak-1958 iz Zagreba. U prvom kolu ove sezone natjecanje je započeto u nama već poznatim uvjetima bez gledatelja, tako da taj sedmi kuglač tj.publika nije mogla prisustvovati a to se i odrazilo na ishod susreta.

Ekipa gostiju iz metropole nastupila je u najjačem sastavu u kojem nastupa i par reprezentivaca tako da kuglači domaće ekipe i pored lijepog broja porušenih čunjeva nije susret privela kraju u svoju korist.

Ako se uzme u obzir sve što utječe na uspjeh u ovom u našem gradu popularnom sportu onda nije ishod toliko poguban a privikavanje na „novi“ način natjecanja i novi sastav lako je za zaključiti da domaćin spremno dočekuje nastavak natjecanja.

Ako uporedimo broj oborenih čunjeva, 3443.kod domaćina i 3515, kod gostiju može se zaključiti da nastavak natjecanja obećava neke nove brojke bez kojih nema opstanka u ligi najboljih u državi.

Najbolji pojedinac kod gostujuće momčadi bio je ovog puta Zdravko Tonković s 619.č.,dok je najbolji pojedinac u timu domaćina bio Petar Zubčić s 609.č. Za napomenuti je i činjenica na je već spomenuti Tonković proistekao iz tima Velebita onda je lako shvatiti da i novčano bolja sredina „otima“ igrače iz manje sredine.

Susret su uspješno priveli kraju suci Krešimir Mesić A i Drago Pleša B.licence,uz neizostavnu podršku i suradnju s Dadom Sladović voditeljem sportskog objekta inače i uspješnim kuglačem u timu Velebit ll.

U nastavku tj. iduće subote ekipa Velebita gostuje u Splitu kod ekipe Poštar, a poznavatelji kuglanja kažu da će to biti mekši orah no živi bili pa vidjeli. Nama koji pratim ovaj sport preostaje da im na tom putu zaželimo puno uspjeha i sportske sreće.

Tekst i slika:

Stjepan Brajković Murta

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr