Lika nekretnine

Osnovan Ogranak Domovinskog pokreta za područje grada Otočca

Objavljeno: 20.09.2020

OTOČAC – Jučer je u gradu Otočcu osnovan prvi u Ličko-senjskoj županiji ogranak Domovinskog pokreta Miroslava Škore. Nakon zajedničke molitve u župnoj crkvi Presvetog Trojstva okupljeni su se uputili u konferencijsku dvoranu hotela Zvonimir gdje je održana osnivačka skupština.

Podršku osnivanju i radu Pokreta dao je i gradonačelnik grada Otočca Stjepan Kostelac, te ispred HSP Otočac  Berislav Kostelac, obojica ističući važnost političke volje za pokretanjem grada i okolnih mjesta iz gospodarskog i drugih oblika mirovanja, a time i nenapredovanja prema ugodnom području za život i rad. Zajedničkim snagama svih sposobnih pojedinaca i skupina koji žele dobrobit svih nas, ne trošeći vrijeme na propušteno već stvarajući danas, pozvani smo svi pomoći da se ljudi i kraj izdignu iz trenutne situacije i stvore uvjete kvalitetnog života seoskog, prigradskog i gradskog čovjeka.

Izaslanstvo Domovinskog Pokreta predvođeno dr. Mirjanom Vrkljan Radošević i Dariom Žepinom iskazalo je stav Pokreta usmjeren na rad koji treba biti zajednički, ustrajan, narodu razumljiv i prihvatljiv te na dobrobit svakog čovjeka za što je prvi korak stvaranje gospodarskih i drugih primjerenih uvjeta na području u kojem živimo. Odgovornost je na svakom od nas, ne postoji uhodana šablona već je ovo poziv ljudina sa idejama, voljom, znanjem, radnom sposobnošću da zajedno izradimo mikro planove i ostvarimo njihovu provedbu kako bi područje opet zaživjelo ne samo kao turističko već i kao dolina zelene industrije, poljoprivrede i drugih prihvatljivih razvojnih grana stvaranja dobiti. Podršku Otočcu dali su i izaslanici Pokreta iz Gospića, Karlobaga i Paga.

Izbori su protekli u jednoglasju. Na čelo Pokreta za predsjednicu izabrana je Jasna Ilić iz Sinca, za dopredsjednike Ivan Gomerčić i Sanjin Tumara iz Otočca te za rizničarku Andreja Tumara također iz Otočca.

 

Jasna Ilić

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr