Lika nekretnine

Ispipavali su dokle mogu

Objavljeno: 21.09.2020

Srpsko narodno vijeće otkazalo je za sutra najavljeni komemorativni skup na Koranskom mostu. Objavio je to na svojoj službenoj Facebook stranici gradonačelnik Karlovca Mandić.

-Bio sam u kontaktu sa predstavnicima SNV-a koji su me obavijestili o odustajanju od komemorativnog skupa na koranskom mostu, kaže.

Dodaje da je to “bilo nužno jer bi održavanje skupa samo potvrdilo osjećaj svih nas da komemorativni skup na koranskom mostu isključivo služi kao pokušaj negiranja velikosrpske politike koja je i dovela do stradavanja rezervista JNA”.

-Karlovački branitelji su bezbroj puta do sad pokazali svoje dostojanstvo i čast što je vidljivo i u ovom slučaju te im na tome zahvaljujem. U kontaktu s njima zajedno smo zaključili da na taj način svi pokazujemo da na provokacije ne uzvraćamo provokacijama ali da ne pristajemo na neiskrene i zakulisne igre. Opet pozivam SNV da na tragu svih nastojanja za uvažavanjem i pomirenjem iskreno pristupi suočavanju s prošlošću kako se ovakve situacije ne bi ponavljale, zaključuje Mandić.

Kamenjar.com

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr