Lika nekretnine

Alan Marić 7, Toni Marić 15.

Objavljeno: 02.10.2020

OTOČAC - Proteklog vikenda vožena je jedna od posljednjih utrka ovogodišnje kratke i neobične biciklističke sezone. Kao i prijašnjih godina Adria Bike bio je organizator utrke u Baškoj na otoku Krku.

Nepovoljni vremenski uvjeti kiša, bura i niska temperatura 7 stupnjeva na startu, a na Mjesečevoj poljani i niža, obilježili su ovogodišnji KRK’N’ROLL. Natjecatelji su se osim međusobne borbe za što bolje mjesto borili s pothlađivanjem i hladnom kišom koja je neumorno padala. Sami start pomaknut je na sat vremena kasnije kako bi se sačekalo malo bolje vremenske uvijete, a sam organizator kako bi se prilagodio neprilikama skratio obje staze za nekoliko kilometara.

Ponuđene staze bile su: The Rolling Stones (duža) i The Beach Boys (kraća staza). Samo doći do cilja bio je veliki izazov za svakog natjecatelja. Usprkos hladnoći i pothlađivanju mogla se vidjeti neizmjerna sreća na pokislom licu svakog biciklista koji je prošao ciljem. Najbolji pokazatelj uvjeta na Krku su slike. Predstavnici Biciklističkoga kluba Barkan nastupili su na stazi The Beach Boys,  Alen Marić zauzeo je 7.  mjesto, a Toni Marić 15.

A.M.

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr