Lika nekretnine

Raspisan natječaj za Suncokret ruralnog turizma Hrvatske

Objavljeno: 03.10.2020

OTOČAC - Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj "Klub članova Selo" objavila je natječaj za nagradu "Suncokret ruralnog turizma Hrvatske - Sunflower Award" za 2020. godinu.

Odlučili su pokrenuti projekt i u ovoj izazovnoj godini, kako bi zadržali kontinuitet, ali i podržali dionike u ruralnom turizmu koji aktivno doprinose kvaliteti ruralnih područja.

Ove godine smo uvedeni noviteti u kategorije (Turistička seljačka gospodarstva, Tradicijska (ruralna) domaćinstva, Tradicijska (ruralna) gastronomija, Vinski turizam, Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru, Ruralno turistički projekti, Projekti/nositelji zaštićenih i marketinških oznaka: “Zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla“, „Zaštićena oznaka izvornosti“, „Zajamčeno tradicionalni specijalitet“, „Eko proizvod“, „Hrvatski otočni proizvod“ i druge marketinške oznake), ali smo i unaprijedili način prijave, pri čemu je omogućena dodatna promocija prijavljenih kandidata među širom javnosti. Prijavitelji mogu biti  jedinice područne i lokalne samouprave te turističke zajednice, a svaki pojedini projekt prijavljuju putem online prijave koja se nalazi na web stranici.

Mili Bože, hoće li se i ove godine u kojoj kategoriji natjecati Turistička zajednica Grada Otočca? Do sada im je polazilo za rukom, barem kod ove Udruge, ako ne i kod Hrvatske turističke zajednice.

M.K.

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr