Lika nekretnine

Trofej Grada Samobora 2020

Objavljeno: 04.10.2020

OTOČAC - Na poznatoj stazi “Draga” u Rakovom Potoku 3. listopada vozila se tradicionalna utrka „Trofej Grada Samobora“ u moto disciplini Cross Country. To je prva ovogodišnja utrka u zemljanim disciplinama koja se organizirana uz nužne epidemiološke mjere. Utrka se boduje za Otvoreno prvenstvo Hrvatske u disciplini Cross Country.

Natjecanje se provodilo u četiri kategorije: Gold, Silver, Bronze i  Veteran. Utrka se vozila na licenciranoj stazi dužine 5500 m u trajanju od 90 min. Organizator utrke je MCK TRP Marović.

Naš sugrađanin Antonio Cvitković - Majstorina nakon prošlogodišnjega osvojenog državnog prvenstva u kategoriji Bronze ove godine nastupio je u zahtjevnijoj kategoriji Silver, gdje je ponovno deklasirao sve vozače i ušao u cilj prvi.

Drugi vozač iz Otočca Dino Mileusnić, nastupio je također u klasi Silver, ali je imao tehničkih problema sa motociklom pa je bio primoran odustati dva kruga prije kraja utrke.

Do kraja Cross Country prvenstva ostala je još jedna utrka 10. listopada u Jaski gdje će Antonio pokušati osvojiti maksimalne bodove i nadamo se postati prvak Hrvatske i u Silver kategoriji.

HMKO

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr