Lika nekretnine

Primio novac a nije uzidao

Objavljeno: 07.10.2020

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (6./7. listopada) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela i jedna prometna nesreća.

Policijski službenici Postaje granične policije Korenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim Gospićaninom zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela prijevare i krađe. Sumnjiči se da je tijekom 2019. godine kao vlasnik građevinske firme dogovorio izvođenje građevinskih radova na obiteljskoj kući 56-godišnjeg Austrijanca u Bjelopolju, za što je primio novac a radove nije u potpunosti izvršio, te je tijekom izvođenja radova od austrijskog državljana ukrao miješalicu za beton. Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Otočca.

Jučer su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske između čvora Gospić i odmorišta Zir zaustavili 46-godišnjeg Slovaka, vozača osobnog automobila, kojemu je utvrđena brzina od 253 km/h. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja „B“ kategorijom u trajanju od 1 mjeseca.

PU ličko-senjska

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr