Lika nekretnine

Čitanjem do zvijezda

Objavljeno: 18.10.2020

OTOČAC – Srednja škola Otočac po drugi put sudjeluje u ciklusu projekta Čitanjem do zvijezda - kviz za poticanje čitanja i kreativnosti ovu školsku godinu za srednje škole. Od ove godine projekt se provodi pod nazivom Mreža čitanja.

U projektu sudjeluje 91 srednja škola, projekt ima međunarodni karakter jer su sudjelovanje potvrdile i škole iz Subotice.

Kviz znanja i kreativnosti se sastoji od dva dijela, od kviza znanja i od prezentacije multimedijskog uratka. Srednja škola Otočac je prijavljena na kviz znanja.

Ovogodišnja tema kviza znanja i kreativnosti je Knjiga, Knjižara, Knjižnica  U kvizu znanja učenici će odgovarati on-line na pitanja iz sljedećih knjiga: N. George: Mala pariška knjižara; V. Henry: Kako pronaći ljubav u knjižnici i A. Meyerson: Nebo puno knjiga.

Nositelji  aktivnosti u Srednjoj školi su: učenici 1. i ,2. razreda - mentor Slavica Francetić; 3. i 4. razreda gimnazije - mentor Snježana Orešković i učenici 3. razreda ekonomske - mentor Manja Kostelac –Gomerčić te školska knjižnica  - Ankica Babić, knjižničarka.

Vrijeme školskog natjecanja će biti 4. prosinca, regionalnoga 5. ožujka naredne godine i nacionalnoga 14. svibnja naredne godine.

SŠO/M.K.

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr