Lika nekretnine

Mnogo prometnih

Objavljeno: 19.10.2020

GOSPIĆ -  Tijekom proteklog vikenda (16. – 19. listopada) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je osam prometnih nesreća.

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Gospića i Otočca. U njima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (2), Otočca (2) i Korenice (2).

Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je 50 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 4 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak 16. listopada u Gospiću, kod 54-godišnjeg Hrvata (1.46 g/kg).

Najveća utvrđena brzina kretanja od 242 km/h izmjerena je sinoć na autocesti između Gospića i Zira kada je 41-godišnji Hrvat upravljao osobnim automobilom. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 1 mjeseca.

PU ličko-senjska

 

Programi obilaska jezera
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr