Lika nekretnine

Iz policijske bilježnice

Objavljeno: 28.10.2020

OTOČAC - Policijski službenici Policijske postaje Senj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Svetog Jurja zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo uništenja ili oštećenja javnih naprava.  Sumnjiči se da je 21. rujna ove godine oko 13 sati u Svetom Jurju upravljajući radnim strojem oštetio betonski stup koji je dio dalekovoda Sveti Juraj - Plješivica, zbog čega je došlo do prekida dostave električne energije u mjestima Sveti Juraj, Oltari i Zavižan. Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Postaje granične policije Donji Lapac su jučer u Frkašiću u redovnoj kontroli prometa zatekli 26-godišnjeg Križevčanina u nezakonitom posjedovanju 5 grama marihuane, koja je uz potvrdu o oduzimanju predmeta od istog oduzeta, a on je kažnjen novčanom kaznom.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića i Otočca. Policijski službenici su jučer u Podumu zaustavili 29-godišnju Podumljanku kako upravlja osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje vozilima „B“ kategorije. Ona je isključena iz prometa, a protiv nje će nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog – informiraju iz PU ličko-senjske županije

M.K.

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr