Lika nekretnine

Kako poslovati s Britanijom od početka 2021. godine?

Objavljeno: 08.11.2020

OTOČAC - U sklopu aktivnosti pripreme europskih gospodarstvenika za nove uvjete poslovanja s Ujedinjenom Kraljevinom od 1. siječnja 2021. godine, britanska Vlada organizira webinar Virtualni dan industrije – Središnja Europa, koji će biti održan u ponedjeljak, 16. studenoga, od 11 do 13 sati po srednjeeuropskom vremenu.

Cilj ovog interaktivnog webinara je predstaviti sve korake koje europski gospodarski subjekti trebaju poduzeti kako bi bili spremni za kraj prijelaznog razdoblja izlaska Ujedinjene Kraljevine iz EU, a obuhvatit će teme vezane za promet robe, granične formalnosti, uključujući carine, porez, trošarine, sanitarne i fitosanitarne zahtjeve, kontrole prometa proizvoda i druge relevantne teme.

Događanje je namijenjeno svim gospodarskim subjektima koji posluju s UK, predstavnicima državnih tijela te gospodarskih i poslovnih udruženja.

U suradnji s Veleposlanstvom Ujedinjene Kraljevine i Sjeverne Irske, Hrvatska gospodarska komora poziva sve zainteresirane gospodarstvenike da se prijave na online seminar putem poveznice HGK.

M.K.

 

Programi obilaska jezera
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr