Lika nekretnine

Učenici otočke osnovne škole sudjelovali na natjecanju iz informatike Dabar 2020.

Objavljeno: 18.11.2020

OTOČAC- Ove školske godine u Republici Hrvatskoj po peti put organizirano je i provedeno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja Dabar. Organizatori natjecanja za Hrvatsku su udruga “Suradnici u učenju” , Hrvatski savez informatičara i Visoko učilište Algebra uz podršku CARNET-a i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Natjecanje se održavalo od 9. do 13. studenoga na CARNet-ovom sustavu za učenje na daljinu, a ukupno je sudjelovalo više od 36.000 učenika od 1. do 8. razreda osnovne škole te učenika srednje škole.    

Osnovnu školu Zrinskih i Frankopana Otočac predstavljao je ukupno 41 učenik i to od 4. do 8. razreda, a natjecali su se u kategorijama MiliDabar (6 učenika), KiloDabar( 12 učenika) i MegaDabar (23 učenika). Zaslužni za dobru pripremu učenika bili su učitelji informatike i to: Ivana Rožić Dubravčić, Valentina Pajdaković, Mišo Gladović i i Martina Jurković.

Svi učenici koji su sudjelovali na natjecanju ostvarili su pravo na digitalnu značku i Diplomu koju mogu preuzeti iz sustava za natjecanje.

V.P./M.K.

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr