Lika nekretnine

Kuglački klub "Velebit" pretrpio poraz

Objavljeno: 23.11.2020

Proteklog vikenda Kuglački klub Velebit iz našeg grada ugostio je kuglače KK Zaprešić iz istoimenog grada i pretrpio poraz. Nešto spektakularno se nije ni očekivalo jer znalci ovog sporta vrlo dobro znaju da je ekipa iz Zaprešića višestruki prvak Hrvatske kuglačke lige, kao i evropski prvak.

Rezultat 2:6 govori da se kuglači domaće momčadi nisu predali,dapače susret je bio zanimljiv,no samo na trenutke jer što se igra dalje odvijala kvalitet gostujućih kuglača je dolazio sve više i više do izražaja.

Kuglači domaće ekipe porušili su zavidnih 3381.čunj, no nedovoljno za nadmašiti 3485.čunja koliko je porušila ekipa gostiju. Kod gostiju kako je i za očekivati najbolji igrač bio je Branko Manev s visokih 627.porušenih čunjeva, dok je kod domaćih kuglača najuspješniji ili malo bolji od ostalih bio ponovo Dario Prađeno s 577.č.

Već spomenuti Prađeno i Petar Zubčić nadigrali su svoje protivnike tako da se može slobodno reći da je gostujuća ekipa nije prohujala kroz Otočac,no kako rekoh dovoljno za utjehu ali ne i za pobjedu.

Igra bez publike nije tako ugodna no i kako reče Ivan Odorčić član lO i na to se treba priviknuti. Susret su bez poteškoća vrlo uspješno priveli kraju suci:Željko Odorčić i Krešimir Mesić oba "A" licence naravno uz neizostavnu tehničku suradnju Dade Sladović. U 10.kolu natjecanja ekipa Velebita gostuje u metropoli kod KK Medveščak, pa preostaje da im zaželimo puno više sreće.

Tekst i slike:

Stjepan Brajković Murta

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr