Lika nekretnine

Treba drva

Objavljeno: 11.12.2020

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (10./11. prosinca) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela i dvije prometne nesreće.

Tijekom 2020. godine u šumskom predjelu Jadovno nepoznati su počinitelji posjekli su i ukrali 64 stabla bukve (29,64 m³), a na predjelu Visočice su posjekli i ukrali 6 stabala bukve (6,32 m³), oštetivši pravnu osobu sa sjedištem u Gospiću.

Od 7. listopada do 7. prosinca ove godine u tunelu na autocesti A-1 nepoznati je počinitelj razbio staklo na ormariću i ukrao dva protupožarna aparata u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Zagrebu.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnomu državnom odvjetništvu.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića i Korenice.

Policijski službenici Policijske postaje Gospić jučer su prilikom kontrole prometa u Perušiću zaustavili:

-              52-godišnjeg Doljančanina za kojeg su utvrdili da upravlja teretnim automobilom bez upaljenog dnevnog svjetla, za vrijeme dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole i kod sebe nije imao nikakav pravovaljani dokument kojim bi mogao dokazati svoj identitet. Provjerom je također utvrđeno i da je za navedeno vozilo isteklo važenje prometne dozvole i obveznog auto osiguranja;

-              53-godišnjaka Kosinjanina za kojeg su alkotestiranjem utvrdili da upravlja vozilom pod utjecajem alkohola (1,49 g/kg).

PU ličko-senjska

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr