Lika nekretnine

Rukometašice, one su naša prava Hrvatska!

Objavljeno: 16.12.2020

I tako, zbog iskrenog ličko-seljačkog oduševljenja prema našoj pretežno ljevičarskoj kulturi, skoro zaboravih da su mi ideju za ovaj dio kolumne dale naše sjajne rukometašice. Golmanica Pijević koja doslovno hvata lopte jednom rukom, PosavecJežić, MamićMičijevićBlažević, Krsnik, Šimara i sve ostale, one su naša prava Hrvatska! I kako je red u svim romantičnim pričama, šećer dolazi na kraju. HRT-a ne prenosi Europsko prvenstvo u rukometu na kojem naše heroine briljiraju. Naime, kaj, drugovi i drugarice, nema za to love. Nova TV ima lovu za nogometnu reprezentaciju, a za rukometaše lovu je osigurao RTL. Ove dvije privatne TV kuće možda imaju lovu jer ne žive od tzv. TV pretplate! Ali u stilu američke konjice u zadnji čas je stigao spas za nas Hrvateke. Sve utakmice za one koji vole ženski rukomet prenosi Drugi program Radio televizije Srbije! Oni vole i naše žene i naš ženski rukomet. Zato treba iskreno čestitati diši Kazimiru Bačiću što je svojim dobrim vezama osigurao da i mi uživamo u uspjesima naših heroina. Usprkos tomu što su na ovom prvenstvu pobijedile i Srbiju. Ne treba odmah pljuckati prema našem Kazi. Možda je čovjek imao relevantne informacije od nacionalne važnosti. Nakon pobjede protiv Rumunjske, u hrvatskoj svlačionici dogodile su se neke stvari koje s društveno-moralnog aspekta nisu... Naime, cure su zagrljene plesale i pjevale. Zamislite, i što sad? Ma to bi bilo čak i simpatično da nisu pjevale Thompsonovu "klerofašističku" pjesmu "Lijepa li si"!

Srbe koji su to snimili boli glava za tu pjesmu. Ali naše političke i medijske ulizice i jugonostalgičare je uhvatila panika i sraćka. Međunarodni skandal, ustašice opet dijele BiH. Treba smijeniti Nenada Šoštarića zbog nedostatka "idejno političke budnosti". Uz lijepe partizanske pjesme koje, "dok jedri", pjeva Anka Taritaš Mrak, naše rukometne heroine pjevaju o ljepotama Hrvatske!  Grozno!!! 

Čim se cure vrate u Lijepu njihovu odmah treba angažirati Dejana JovićaRadu ŠerbedžijuKrunu BeljakaSlavicu Lukić, Igora Mandića, Peru Kvesića i ostalu bratiju da mladim, nadobudnim i ideološki zapuštenim rukometašicama objasne kako je ova država nastala na retardiranoj ideji. Tvrdnja da je RH nastala na temeljima AVNOJ-a donekle bi čak mogla i opravdati takav stav!

(…)

Z.Hodak/direktno.hr

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr