Lika nekretnine

Održan 4.Božićni turnir u kuglanju u Otočcu

Objavljeno: 28.12.2020

OTOČAC - Četvrtu godinu za redom trebao se organizirati već tradicionalni Božićni turnir u kuglanju no turnir onakav kako je to uobičajeno bilo proteklih  godina nije bilo moguće iz već poznatih razloga, tako da je turnir ipak odigran ali u okvirima epidemioloških mjera.

Turnir i kvalifikacije  su se dosada održavale u mjesecu studenom i prosincu,a kako i nebi kad se većinom okupljalo preko 400.vrsnih kuglača iz  daleko izvan Ličko-senjske županije.

Pandemijsko ograničenje dozvoljavalo je da se na turniru mogu natjecati samo kuglači 1.ekipe Velebita i to samo 12.kuglača koji su na treninzima postigli najbolje rezultate.

Natjecanje je usprkos skromnim uvjetima održano 27.prosinca, no uvelike drugačije od dosadašnjih njjačih turnira u regiji.

Na kraju natjecanja moglo se konstantirati da su postignuti zavidni rezultati,no pokale za tri najuspješnija kuglača dodjeljeni su:

1.mjesto:Krešimir Mesić

2.mjesto:Hrvoje Devčić 

3.mjesto:Tomislav Atalić

Na kraju preostaje nam svima koji obožavamo (a takvih je stvarno mnogo) ovaj sport da se nadamo da će  se naredni 5.Božićni turnir nastaviti,no u uvjetima na koje smo i navikli.

 

Tekst i slike:

Stjepan Brajković Murta i H.Devčić

Programi obilaska jezera
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr