Lika nekretnine

Crveni križ Otočac o donacijama za područja pogođena potresom

Objavljeno: 06.01.2021

OTOČAC  - Gradsko društvo Crvenog križa grada Otočca zahvaljuje svim žiteljima grada Otočca te općina Brinje i Vrhovine,  koji su svojim donacijama hrane, higijenskih potrepština, grijalica, kuhala i pokrivača pomogli stanovništvu stradalom od potresa, kao i onima koji su  do sada udomili osam obitelji s područja Petrinje i Siska. Također zahvaljuje i onima koji se i nadalje javljaju da bi volontirali. .

U rane jutarnje sate jutros je Interventni tim GDCK Otočac s pet članova odlazi u Petrinju na pet dana kako bi bili od pomoći u raspodjeli humanitarne pomoći.

Kako se, nažalost, i dalje širi po društvenim mrežama negativna energija, upravo iz tih razloga ružnih riječi punim mržnje, Društvo poziva sve ljude dobre volje da dođu volontirati u Crveni križ kako bi i sami uvjerili što i na koji način ova organizacija radi u prašnjavim skladištima i blatnjavim terenima poštujući  zakone, protokole i načela Crvenog križa.   

I nadalje se prikuplja humanitarnu pomoć s naglaskom na grijalice, gumene čizme i pokrivače i čeka se daljnji raspored za slanje volontera na potresom pogođeno područje – obavještavaju iz Gradskog društva Crvenoga križa Otočac.

M.K.

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr