Lika nekretnine

A bakrena žica skupa

Objavljeno: 18.01.2021

GOSPIĆ – Tijekom proteklog vikenda (15. – 18. siječnja) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, četiri prometne nesreće i jedno narušavanje javnog reda i mira. 

Od 17. prosinca 2020. do 16. siječnja 2021. godine u Krivom Putu na neograđenom prostoru vjetroelektrane, u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Zagrebu, nepoznati počinitelj je sa vjetroagregata demontirao i ukrao bakrene elektrovodiče u dužini od 500 metara.

Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će nadležnomu državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića, Otočca, Korenice i Senja.

Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je devet prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i dva prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.
 Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je jučer u Otočcu, kod 41-godišnjeg Hrvata (1.95 g/kg).

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je držanjem životinja bez nadzora na području Senja, te je vlasniku psa uručeno izvješće o počinjenomu prekršaju.

PU ličko-senjska

 

Programi obilaska jezera
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr