Lika nekretnine

Oni stvarno misle da smo mi Hrvati potpune budale i beskičmenjaci!?

Objavljeno: 02.02.2021

Međutim, mediji su objektivni k'o Tomislav Dasović, sportski novinar Večernjaka, kad je u pitanju njegov Hajduk i mrski mu Dinamo. Kad je mladi napadač pucao po Markovom trgu za čas su se njegov otac i cijela njegova obitelj našli na naslovnicama svih medija s punim imenima i prezimenima. Objavljene su bile čak i njegove ocjene iz srednje škole. Kad je naš Mile zveknuo bombu na "ustaše", na scenu je stupila ljevičarska omerta. Bombu "bacio 71-godišnjak" uz navođenje tek inicijala N. N. ili M. A....

Englezi navodno imaju zgodnu poslovicu: "If you don't succeed, try and try again" ili ako ne uspiješ pokušavaj ponovno i ponovno. Farizeji i licemjeri su opet u glavnim ulogama.

Oni koji su devedesetih napuštali Hrvatski sabor kad se glasalo o razlazu sa Jugom koja je kasnije "klala" po Vukovaru i drugim okupiranim područjima Hrvatske, danas su "na čelu kolone" za zabranu pozdrava 'Za dom spremni'. Treba što prije zaboraviti na našeg Milu-bombaša. On je, naime, u krajinskoj JNA bio kuhar sve četiri godine. Nije odgovarao valjda zato jer su kod njega pronašli samo lonce, tave, noževe i kuhače, a bombe je sigurno držao samo zato da može ujutro potpaliti peć. Zamislite nepravde: "ustaše" mu došle isključiti "struju".

Iako sve ovo na prvi pogled djeluje šizofreno, radi se u stvari o prividu. Dok jedni, na čelu s drugom Krausom, danima kmeče protiv najpopularnijeg pokliča iz Domovinskog rata - ZDS, dotle drugi, nesmetano i bez ikakve javne medijske i političke osude, bacaju bombe po Hrvatima koji su se drznuli u ime HEP-a doći isključiti im neplaćeno korištenje struje. Sve je bilo izvedeno u ljevičarskim medijima tako suptilno i rafinirano da je trebalo nekoliko dana kako bi se dešifrirali inicijali dotičnog neplatiše. Nakon tog nemilog događaja "advokat" Nobilo je za kompromis: "Treba 'potaracati' sve dosad napravljeno i napraviti novu državu". Tako je, Nobilo! Bravo!!! Novu državu, po mogućnosti opet neku Jugu!

Novi "Goli otok", uvesti novi čl. 133. nekadašnjeg Krivičnog zakona SFRJ koji je "definisao" verbalni delikt. Pa vi sad probajte "urlati" ZDS u toj "novoj državi"! Zašto "verbalni delikt" ne bi postao tzv. "govor mržnje"? 

Što na kraju preostaje nama "rigidnim" desničarima, filo-ustašama, klero-fašistima... nego da ostanemo i dalje "za dom spremni". Ima još jedan, navodni teolog i "humanitarni" djelatnik Miloš Stojković koji je nedavno došao u Šibensko-kninsku županiju. Bio je član izaslanstva predvođenog tajnikom srbijanskog ministarstva državne uprave. Naš "prijatelj" iz komšiluka Mile snimio je dražesni video. Penjući se na kninsku tvrđavu, onako zadihan i znojan, k'o da je na glavi imao četničku šubaru, naš Mile br. 2 šalje čiča Draži depešu: "Pozdravljam sa srpskog okupiranog teritorija, iz srpskog Knina...", a za hrvatsku zastavu na Tvrđavi cvrkuće: "Ovo je njihova zastava, a dat će Bog da na mjesto njihove zastave jednog dana vratimo našu..." I na kraju "iskreni" poziv na međunacionalni dijalog usklikom: "Živela srpska Krajina!" Naši Mile bombaš i Mile "istoričar" itekako su svjesni da njihovi, koji su u koalicijskoj hrvatskoj Vladi, biju bitku protiv ustaša, ustaških pozdrava i govora mržnje. Sve će se to zbivati dok jednog dana svi ne budemo opet nosili na prsima značku "bratstvo i jedinstvo".

(…)

Z. Hodak/Direktno.hr

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr