Lika nekretnine

Župe Krasno i Kuterevo darovale kontejner potrebitima

Objavljeno: 12.02.2021

GOSPIĆ - Župe Sv. Antuna Padovanskog – Krasno i Gospe Karmelske – Kuterevo, a kojima upravlja župnik i čuvar svetišta Gospe Krasnarske Stjepan Zeba, darovale su stambeni kontejner Ivanu i Ani Elčić u Gornjim Mokricama, župa Uznesenja BDM Gora.

U srijedu 10. veljače župnik Stjepan Zeba, zajedno sa šest predstavnika župa Krasno i Kuterevo, posjetio je u Gornjim Mokricama Ivana i Anu Elčić, majku i sina kojima je nedavni razorni potres teško oštetio kuću te više nije uporabljiva za stanovanje. Župnik i župljani predali su Ivanu i Ani stambeni kontejner. Vrijednost stambenog kontejnera je 52.000 kuna, sredstva su župljani zajedno sa župnikom prikupili u nekoliko dana i odlučili učiniti djelo ljubavi, darovati stambeni kontejner onima koji su najpotrebniji. Kontejner je opremljen kupaonicom, ima dva kreveta, viseću kuhinju, električnu grijalicu, pećnicu na drva i elektro i vodovodne instalacije.

Majka i sin, Ana i Ivan, zahvalili su svojim dobročiniteljima na pruženoj pomoći. Radosni što su na dar dobili stambeni kontejner, zahvalni su i svojim susjedima kod kojih su privremeno stanovali nakon što im je potres uništio njihovu obiteljsku kuću. Na ovaj način stvoreno je jedno novo prijateljstvo, Ivana i Ane i dobrih ljudi koji su im pružili ruku pomoćnicu u njihovoj potrebi.

GSB/M.K.

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr