Lika nekretnine

Objesio tuđu kuju

Objavljeno: 12.02.2021

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (11./12. veljače) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, dvije prometne nesreće i jedna dragovoljna predaja minsko-eksplozivnih sredstava.

Tijekom veljače ove godine u Ličkom Osiku je nepoznati počinitelj na stablo graba objesio kuju nepoznatog vlasnika. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će nadležnomu državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske postaje Senj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim Senjaninom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje.  Sumnjiči se da je u srijedu, 10. veljače, u Senju prijetio ubojstvom 30-godišnjoj Otočanki. On je uhićen, predan pritvorskomu nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je nadležnomu državnom odvjetništvu.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića i Otočca.

Jučer je osoba s područja Otočca dragovoljno predala 13 komada raznog streljiva, 5 električnih detonatorskih kapisli i 6 detonatorskih kapisli za sporogoreći štapin, što je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

PU ličko-senjska

 

Programi obilaska jezera
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr