Lika nekretnine

Potpisan ugovor o održavanju svjetskoga momčadskog kupa

Objavljeno: 23.02.2021

OTOČAC – Otočki gradonačelnik Stjepan Kostelac potpisao je Ugovor za održavanje 33. svjetskog momčadskog kupa žene/muškarci 2021. Ugovor je potpisan sa Svjetskom kuglačkom organizacijom i Hrvatskim kuglačkim savezom.  

Svjetski momčadski kup bit će održan u Otočcu, u kuglani Otočac i to u od 6. do 0. listopada ove godine. U godišnjem natjecanju europskih klubova u kuglanju klasičnim načinom u muškoj i ženskoj konkurenciji natjecat će se 15 najboljih prvaka država.

Priređivač svjetskog momčadskog kupa žene/muškarci 2021. je Sekcija Ninepin Bowling Classic u WNBA-u, zastupana po predsjedniku Klausu Barthu i glavnom tajniku Hartmuthu Körneru. Uz gradonačelnika Kostelca domaćin u organizaciji je i Hrvatski kuglački savez zastupan po predsjedniku prof. dr. sc. Tonči Mikcu.

U listopadu će Otočac privući mnoštvo ljubitelja kuglanja, koji će koristiti turističke potencijale Otočca od smještaja, uživanja u domaćim delicijama i privatnim smještajima te odmorom i uživanjem u ljepotama regije Gacke – doznaje se iz Ureda gradonačelnika.

M.K.

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr