Lika nekretnine

19. međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki

Objavljeno: 11.03.2021

OTOČAC - Usprkos nastavku situacije vezane uz pandemiju koronavirusa i ove godine Međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki realizirati će se u online okruženju. Prijave su otvorene za sve srednje škole u Hrvatskoj i njihove inozemne partnere.

Natjecanje realizira Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski kao Centar izvrsnosti za poduzetništvo od 2013. godine i to na online platformi pvt.hr koja objedinjuje Banku VT, Sud VT i središnji ured VT.

Srednja škola Otočac također se prijavila za sudjelovanje na spomenutom sajmu sa svojom tvrtkom za prodaju i distribuciju kave, čaja i začina "Kaldi d.o.o." i nastavlja tradiciju uključivanja u smotre i sajmove koje organizira Međužupanijsko stručno vijeće ekonomije i trgovine.

Ove godine smotra je virtualna preko platforme e Twinning, a mi smo se uključili sa učenicima 3. ekonomske uz mentorstvo prof. Gordane Žubrinić.

Ukupni pobjednik (tim) 19. Međunarodnog sajma osvaja trogodišnju stipendiju na Europskoj poslovnoj školi Zagreb-EBUS u ukupnom iznosu od 198.000 kuna, za studij poslovne ekonomije, kao i mogućnost pokretanja vlastitog poduzeća u okviru BIZ-a poduzetničkog inkubatora. Uz ukupnog pobjednika proglasiti će se i timovi po
pojedinačnim kategorijama kojima će biti dodijeljeno priznanje. Svim školama sudionicima natjecanja kao i mentorima svih timova biti će dodijeljeni odgovarajući certifikati za sudjelovanje. Također, podijelit će se nagrade ostalih sponzora.

A.R./M.K.

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr