Lika nekretnine

Besplatna radionica Zaštita osobnih podataka i usklađivanje s GDPR-om

Objavljeno: 09.04.2021

OTOČAC - Agencija za zaštitu osobnih podataka u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom organizira online radionice Zaštita osobnih podataka i usklađivanje s Općom uredbom (GDPR-om) u zaštitarskoj djelatnosti, koja će se održati u srijedu, 14. travnja, u 10 sati.

Radionica je namijenjena isključivo voditeljima i izvršiteljima obrade iz zaštitarske djelatnosti te je prema tome program prilagođen specifičnim potrebama i nedoumicama s kojima se polaznici susreću u svom svakodnevnom radu, a u vezi usklađivanja s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe.

Sudionici radionice imat će priliku upoznati se sa zakonodavnim okvirom iz područja zaštite osobnih podataka, a fokus savjetovanja bit će usmjeren na određene specifičnosti iz područja zaštite osobnih podataka, a koje se izravno tiču primjene Zakona o privatnoj zaštiti. Pritom, kroz konkretne primjere bit će razjašnjene i određene nejasnoće vezane za zaštitu osobnih podataka koje se pojavljuju u praksi tj. postupanju malih i srednjih poduzetnika koji obavljaju djelatnosti privatne zaštite.

Ovo savjetovanje je jedno od aktivnosti Agencije za zaštitu osobnih podataka u okviru provedbe EU projekta ARC (Awareness Raising Campaign for SMEs), s ciljem pružanja potpore mikro, malim i srednjim poduzetnicima pri usklađivanju poslovnih procesa s Općom uredbom o zaštiti podataka.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Prijava je obavezna obrascem u nastavku teksta, najkasnije do utorka, 13. travnja u 14 sati – obavještavaju iz HGK.

M.K.  

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr