Lika nekretnine

Goran Bukovac - kandidat za otočkoga gradonačelnika

Objavljeno: 22.04.2021

OTOČAC – U maloj dvorani u Gackoga pučkog otvorenog učilišta Otočac održano predstavljanje kandidata za gradonačelnika Otočca Gorana Bukovca, kao nositelja kandidacijske liste grupe birača za Gradsko vijeće Grada Otočca.

Goran Bukovac najavio je kandidaturu za gradonačelnika Otočca. Radi se o diplomiranomu politolog, rođenom 1980. godine, a nakon završene osnovne i srednje škole u Otočcu diplomirao je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i to na smjeru politička kultura i obrazovanje te međunarodni politički odnosi. Oženjen je, otac dvoje djece, zaposlen u Srednjoj školi Otočac na mjestu voditelja i odgajatelja u Đačkom domu.

U kratkom obraćanju Bukovac je predstavio program s posebnim osvrtom na angažman mladih ljudi nezavisne liste čiji je nositelj, a koji će aktivno biti uključeni u procese kreiranja javnih politika. Dan je naglasak na problematiku i poticaj razvoja poduzetništva, privatnim inicijativama u gospodarstvu, turizmu, športu i kulturi, transparentnost u trošenju javnog novca, ulogu gradske uprave kao servisa građanima te se kratko osvrnuo i na potrebu digitalizacije javnih servisa, a koji bi bili na usluzi građanima.

Prisutnima se predstavio i Tino Ostović, mag. eur. pos. stud. kao kandidat za zamjenika župana Ličko-senjske županije.

M.K.

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr