Lika nekretnine

Edy Sladović, HDZ-ov kandidat za otočkoga gradonačelnika

Objavljeno: 23.04.2021

OTOČAC - Sinoć je u Otočcu HDZ grada Otočca predstavio Edyja Sladovića, svog kandidata za otočkoga gradonačenika na predstojećim lokalnim izborima.

Edy Sladović rođen je 1993. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Otočcu. Nakon srednje škole završio je preddiplomski sveučilišni studij na fakultetu za Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu 2020. godine. Nakon završenog sveučilišnog preddiplomskog studija upisao je diplomski studij na istom fakultetu - smjer Održivi razvoj. Radio je pet godina u Nacionalnom parku Plitvička jezera.

Uključio se rano u politički život, od 2018. godine obnaša dužnost potpredsjednika mladeži HDZ-a grada Otočca, a 2019. godine postao je zamjenik predsjednika Savjeta mladih grada Otočca. Već naredne godine postao je član Županijskog odbora HDZ-a Ličko - senjske županije.

“Cilj mi je vratiti vjeru u grad da se u njemu mogu raditi velike stvari. Cijeli moj tim i ja smo spremni, priključite nam se da promjenimo sliku Otočca” – pozvao je sve Edy.

Edy je zatim naglasio da će svojim znanjem i energijom doprinijeti budućnosti Otočca, da je kroz sport, posebno nogomet, naučio vrijednost timskog rada, naglasio da će posebnu brigu voditi o našim sportašima i razvijati sport u Gradu, istaknuo da su ponos Grada i naši vatrogasci. Kako je naveo, jedna od glavnih točaka njegovog programa je nezaposlenost gdje se već počelo razgovarati o projektima, naglasio da planira uvođenje besplatnog vrtića, daljnje stipendiranje studenata, transparentno objavljivanje svih troškova na stranici grada jer svaki građanin mora znati na što se troši gradski novac. Obećao je i da će promijeniti sadašnje stanje čim postane gradonačelnik po pitanju dovoza smeća te da će zaustaviti dovoz smeća u Otočac. Istaknuo je i da trenutno Grad Otočac ima isti prirez kao Grad Dubrovnik – 9% te da ga treba smanjiti na 5%. Kako je istaknuo, Otočac mora postati ruralno središte ali i grad turizma te će kroz svoj program potaknuti zimski turizam izgradnjom malog skijališta ili sanjkališta.

I.B. 

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr