Lika nekretnine

U Godini čitanja predstavljanje nove knjige M. Kranjčevića Coronameron

Objavljeno: 02.06.2021

OTOČAC - Predstavljanje knjige „Coronameron“ autora Milana Kranjčevića održat će se 10. lipnja (četvrtak) u 19 sati u velikoj dvorani Gackogaa pučkog otvorenog učilišta Otočac.

„Coronameron“ sadrži 50 crtica – kratkih priča – koje su pisane na gackoj čakavštini, a nastale su tijekom pandemije koronavirusa. Osim autora, knjigu će predstaviti Manja Kostelac-Gomerčić, a pojedine dijelove čitat će Petra Begović, učenica Srednje škole Otočac.

Predstavljanje ove knjige dio je projekta „Godina čitanja“ koji će se provoditi tijekom čitave godine u sklopu “Akcijskog plana Nacionalne strategije poticanja čitanja”. Podsjećamo, Vlada Republike Hrvatske na sjednici održanoj 30. prosinca 2020. podržala je prijedlog Ministarstva kulture i medija da se 2021. godina proglasi “Godinom čitanja”, s ciljem razvoja kulture čitanja, uključivanja što većeg broja ljudi u čitanje i povećanja dostupnosti knjiga. Gacko pučko otvoreno učilište Otočac tijekom čitave godine provodit će aktivnosti vezane za čitanje, a predstavit će ih Vera Dasović na promociji „Coronamerona“.

GPOU

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr