Lika nekretnine

OptiTV – novo iskustvo za korisnike

Objavljeno: 15.09.2014

Optima Telekom unaprijedio je svoju uslugu televizije koja korisnicima donosi niz novih funkcionalnosti.

Uz već postojeće usluge videoteke, snimalice i vremenskog pomaka, OptiTV sada postaje prava interaktivna i multimedijska televizija koja, uz bogati spektar TV i radijskih kanala, korisnicima omogućava  brzo i jednostavno pretraživanje TV sadržaja kao i sadržaja OptiTV videoteke, pristup najpopularnijoj društvenoj mreži Facebook na velikom ekranu, pregledavanje svih dostupnih video sadržaja na servisu YouTube, pregled vremenske prognoze i najnovijih vijesti te mogućnost reprodukcije video i audio sadržaja sa eksternih diskova i USB uređaja.
OptiTV korisnicima omogućava jednostavno kreiranje liste željenih kanala, stvaranje osobnog korisničkog profila ovisno o željama svakog člana obitelji te je moguće uvesti dodatnu roditeljsku zaštitu na neprimjerene sadržaje. Jednostavnost novog sučelja posebice do izražaja dolazi kada korisnik želi aktivirati neku od dodatnih OptiTV usluga ili paketa programa, jer je sada to moguće učiniti jednostavnim klikom na daljinskom upravljaču, a usluge i paketi programa mogu se početi koristiti odmah.
Bitno je naglasiti da je sve navedeno korisnicima dostupno već u osnovnom paketu i bez dodatnih troškova.
Među novim i unaprijeđenim funkcionalnostima OptiTV-a uskoro će se naći  i besplatna aplikacija za pametne telefone i tablete koja ove popularne uređaje pretvara u daljinske upravljače, a omogućava i pregled sadržaja na tabletima, pohranu sadržaja na eksterne diskove, poklanjanje sadržaja. No, ni to nisu sve novosti. Tijekom slijedećih mjeseci OptiTV će donijeti još prednosti koje će biti potpuna novost na hrvatskom tržištu, poput usluge Google Mapsa i slično.
Sve detalje provjerite na www.optitv.hr ili na besplatnom broju 0800 0088.
 

I.B.

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr