Lika nekretnine

Thompsonu prekršajna prijava

Objavljeno: 06.08.2016

KNIN - Proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti zaokružio je koncert domoljubnog pjevača Marka Perkovića Thompsona. Gorljivu atmosferu po završetku koncerta pokušala je prekinuti policija koja je Thompsona dočekala na putu do backstagea. Presreli su ga želeći ga izdvojiti sa strane, no Thompsonovo je osiguranje to spriječilo. Kasnije ga je u backstageu dočekala obavijest o prekršaju – glasno je pjevao “ZA DOM SPREMNI”, stihu pjesme “Bojna Čavoglave”. Na službenoj Thompsonovoj Facebook stranici osvanulo je priopćenje uz screenshot obavijesti koju je pjevač dobio, no očito je i time nekome “stao na žulj” jer je njegova Facebook stranica od jutarnjih sati nedostupna.

Priopćenje koje je ranije objavljeno na Thompsonovoj stranici prenosimo u cijelosti:

“Odmah po silasku s bine nakon kninskog koncerta, kninska policija je na putu do backstagea iz nepoznatih razloga presrela Thompsona u namjeri da ga privede na stranu, Thompsonovo osiguranje nije to dopustilo pa su policajci kasnije došli do backstagea da bi Thompsonu uručili OBAVIJEST o prekršaju, jer je GLASNO pjevao “ZA DOM SPREMNI”.

Cijeloj javnosti je jasno da je Thompson pjevao pjesmu “Bojna Čavoglave”, koja u svom dijelu ima stih ZA DOM SPREMNI i kako logika nalaže, GLASNO, jer koliko je nama poznato ne postoji tiho pjevanje, a isto tako znamo da ta pjesma nije zabranjena.

“Je li policija svjesna što radi?”

Ista ta policija u svojoj se prekršajnoj OBAVIJESTI poziva na članak 5. Zakona o prekršajima protiv JRM-a., koji ni u jednom djelu ne govori o pjevanju ZA DOM SPREMNI.

Očito nekima smeta i Oluja i veličanstvena proslava pobjedonosne Oluje u Kninu, a i ova večer u Kninu koja je posvećena gradu heroju, Vukovaru.

Je li policija svjesna što radi?
Je li i ovo u svrhu izborne kampanje i u čijem interesu?
I konačno, je li policija imala namjeru, svjesno izazvati kaos?”, pitaju se na stranici.

Dnevno.hr

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr